Suntem un partener de încredere pentru clienții noștri. Avem experiența dovedită de a întreprinde orice nou proiect, oferind soluții optime pentru fiecare lucrare în parte și transformând ideile de pe hârtie în realitate.

Construcții civile și industriale

Construcțiile civile au fost printre primele lucrări cu care compania noastră și-a început activitatea. Astăzi, SUCT execută întreaga gamă de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale, de la cele mici până la cele mai complexe.

Construcții tehnico – edilitare

Pe măsura unei evoluții într-un ritm mai accelerat al societății, creșterea confortului devine o necesitate. Calitatea vieții depinde în mare măsură de lucrurile esențiale. Rețelele de alimentare cu apă, cele de canalizare, stațiile de epurare și rețelele de termoficare sunt o condiție obligatorie pentru urbanizare.

Expierența noastră ne-a ajutat de-a lungul timpului să luăm deciziile potrivite pentru ca proiectul final să fie unul demn de portofoliu.

 

Construcții drumuri, poduri și amenajări hidrotehnice

O infrastructură solidă, bine pusă la punct susține o dezvoltare economică și socială constantă. Prin lucrările durabile pe care le realizăm contribuim la creșterea nivelului de trai și impulsionăm crearea de noi investiții. Îmbinând resursele cu experiența, suntem în măsură să acceptăm chiar și cele mai mari provocări.

Mecanizare și mentenanță auto

SUCT prestează servicii de mecanizare și transport pentru utilaje și utilitare din domeniul construcțiilor.