Resurse umane

Lucrurile frumoase se realizează în echipă.
Fără oamenii noștri nu am fi ajuns la acest drum niciodată. Ei sunt interfața cu clienții noștri, dezvoltă strategiile de succes și inovează oferind companiei SUCT o identitate unică. Echipa noastră numară peste 200 de oameni iar rezultatele obținute se datorează în mod direct implicării lor.

Respectăm cele mai înalte standarde ale companiei și punem pe primul loc resursele umane. Ele reprezintă unul dintre pilonii importanți pe care se sprijină baza unei afaceri de succes. Putem susține această fundație doar dacă avem oameni capabili, receptivi, loiali și pasionați de ceea ce fac.

Avem o echipă extraordinară și suntem mândri de asta. Ne tratăm reciproc cu respect și demnitate ajutându-ne să ne dezvoltăm capacitățile. Oamenii noștri sunt motivați, bine pregătiți și profesioniști. Ne dorim să le oferim un mediu de muncă favorabil, oportunități excelente de afirmare și cariere pline de satisfacții.

Chiar dacă unii ne sunt alături încă din primii ani de când compania a pornit la drum iar alții s-au alăturat pe parcurs, fiecare dintre noi împărtășește viziunea și spiritul SUCT. Suntem uniți și asta ne face puternici.


A fi împreună este un început. A rămâne împreună este un progres.
A lucra împreună este un succes. — Henry Ford